top of page
  • Forfatterens bildeSekretær.no

Hva er Content Marketing og hvordan kan jeg bruke det i min bedrift?

Dette er et begrep som har spredd seg som ild i tørt gress de siste årene. Og med god grunn; Hvis man gjør det riktig, kan man bruke Content Marketing til å trekke langt flere besøkende/potensielle kunder til din webside, Youtube-kanal, Facebook-side, osv.

Men hva er det?

Enket forklart omfatter begrepet Content Marketing bruken av innhold til markedsføring av tjenester/produkter. Innhold kan være alt fra blogginnlegg, artikler, statusoppdateringer på sosiale medier, videodeling på Youtube, m.m.

Hvordan fungerer det i praksis?

Hensikten er å skape innhold med informasjon som din målgruppe er interessert i å finne. Hvis du selger fiskeutstyr, vil din primære målgruppe mest sannsynlig være fiskere (hobbyfiskere & sportsfiskere). Når din bedrift produserer innhold som er interessant og relevant for fiskere, for eksempel et blogginnlegg om «De beste fluene å bruke for å fiske fjellørret om høsten», øker du sannsynligheten for at din målgruppe finner deg. 

Maksimer effekten med riktig nøkkelord!

Når du produserer innhold er bruken av riktige nøkkelord ALFA og OMEGA. Du må sette deg inn i din målgruppes situasjon og se for deg hvilke søkebegreper de ville brukt hvis de var ute etter informasjon. Disse begrepene må flettes inn i innholdet ditt. 
Google fører statistikk på søkebegrep og nøkkelord, så det er også et nyttig verktøy i denne sammenhengen.

Krysspolinering

Når innholdet er ferdigprodusert og publisert, kan du gjøre enda flere oppmerksomme på det ved å dele det gjennom sosiale medier. Hvis du for eksempel har publisert en blogg på bedriftens websider, kan du legge ut en statusoppdatering om dette på Facebook, Twitter og Instagram. For eksempel «Les vårt nye innlegg om riktig valg av flue om høsten på våre hjemmesider». 

Målet med Content Marketing er å skape innhold som er interessant og verdfullt nok til at andre synes det er verdt å besøke din bedrifts webside. 
Ønsker du hjelp til dette eller andre oppgaver, kan du ta en helt uforpliktende prat med oss!

(+47) 993 05 234

17 visninger0 kommentarer

Comments


Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page