top of page
Fashion Blog

OM OSS

Frigjør tid, få mer gjort!

Sekretær.no leverer et bredt spekter av tjenester på tvers av mange bransjer.

Vi er overbevist om at tjenestene våre kan bidra til økt lønnsomhet og vekst for deg, siden vi tilbyr støtte uten at bedriften forplikter seg til å ansette noen fast.

 

Vår forretningsmodell er enkel: Vi utfører oppgaver etter avtale til en fast og gunstig timesats.

Desk and Mirror
virtuell_assistent_norge_virtual_assistant_norway_executive_assistant
IMG_0868.jpg

Eier & daglig leder

Monique Feilberg Jacobsen

Monique har en internasjonal bakgrunn fra Brasil, Sverige og Norge.

Hun har en solid akademisk bakgrunn innen internasjonal markedsføring fra Markedshøyskolen i Oslo (Campus Kristiania). Med flere års arbeidserfaring innen salg i detaljhandelen, følte hun at hun hadde fått to stødige bein for å starte for seg selv i 2016.

 

Hun bistår et bredt spekter av kunder med bl.a. research, dokumentbehandling, koordinering av møter og arrangementer m.m.

I tillegg liker hun å bruke sin kreative side på design av forskjellige maler (PowerPoint, sosiale medier-innlegg, flyer m.m), annonsering osv. 

Jobber mye med Canva, PowerPoint, CRM-systemer og research.

Sekret%C3%A6r_edited.jpg

Ingvild elsker å skrive. Hun er lidenskapelig opptatt av ord og vendinger og fascinert av det vakre språket vårt. Dette kombineres med at hun sjelden klarer å motstå fristelsen i å google alt mellom himmel og jord. Det er få ting i livet som er mer spennende enn å lære noe nytt!

 

Med én fot i Sør-Afrika og den andre i Norge ble det naturlig å satse på oversettelsesbransjen i 2018, og med en bratt læringskurve ble hun raskt involvert i forskjellige spennende prosjekter innen oversettelse, lokalisering av apper og nettsider, transkreasjon av markedsføringstekster og AI-trening. Hun kombinerer oversettelsesjobber med tekstforfatting, og er aldri helt fornøyd før kunden smiler.

 

Oversetter hovedsakelig i egen Memsource-lisens.

Ingvild Borgestad Stander

Tekstforfatter & oversetter

bottom of page