top of page
  • Forfatterens bildeSekretær.no

4 forskjeller mellom virtuell assistent og vikar


Virtuell assistent er fortsatt et relativt nytt konsept og begrep i vårt lille land, så her er fire forskjeller mellom virtuell assistent og vikar:

1. Alltid full fleksibilitet til å velge når og hvor ofte du vil bruke en virtuell assistent.
Selv om et vikarbyrå/bemanningstjenester kan tilby deltid- eller heltidsvikarer, kan du neppe velge å bruke vikaren i kun 1 time. Det kan du med en virtuell assistent. Hvis du har uforutsigbare og sporadiske behov, kan du engasjere en virtuell assistent uten at det koster deg noe mer enn den tiden som blir brukt på den spesifikke oppgaven. 
2. Ingen mellommann
Velger du en virtuell assistent som Sekretær.no, går du rett til kilden. Et vikarbyrå/bemanningsbyrå har drifts- og personalkostnader som må dekkes av prisen du betaler for vikaren. Det slipper du med virtuelle assistenter. 
3. Ingen overhead
Som begrepet tilsier, jobber virtuelle assistenter i det virtuelle rom. De trenger verken kontorplass, adgangskort, kaffe, parkeringsplass eller andre tillegg som til syvende og sist koster din bedrift kroner og øre. 

4. Verdens enkleste prismodell

I Sekretær.no opererer virtuelle assistenter med en timespris, og dette er det eneste du må forholde deg til. Bruker du den virtuelle assistenten i 7 timer, betaler du for 7 timer. Det kommer ingenting i tillegg. 
Hvis du er usikker på hvordan/om du bør bruke en virtuell assistent, kan du ta en helt uforpliktende prat med oss. Det koster ingenting, og vi kan hjelpe deg å forstå hvordan vi kan støtte din bedrift.
Ta kontakt i dag! 
Tlf: 993 05 234
E-post: info@sekretaer.no
69 visninger0 kommentarer

Comments


Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page