top of page

Digital markedsføring og webdesign

Visste du at en virtuell assistent kan hjelpe deg med alt fra bygging av nettside til vedlikehold av sosiale medier?

 

Har du en plan for regelmessig publisering av innhold på bedriftssidene på sosiale medier? Hva med nettsiden din, når la du sist inn et informativt blogginnlegg? De første månedene strømmet det over av gode ideer for publisering, men så har det en tendens til å tørke ut litt…

 

Er egentlig Google Ads verdt det? Burde du kanskje kjørt en kampanje snart? Betalt kampanje på LinkedIn høres interessant ut. Hvordan måler du resultatene? Digital markedsføring bør ikke overlates til tilfeldighetene. Hvis du ikke er synlig på nett, går du glipp av mange muligheter!

 

Synlig på nett, ja … Trenger du ny nettside, kanskje? Eller burde du oppdatert den du allerede har? Vi kan hjelpe deg å lage nettside i Wordpress eller Wix! Vi kan også kjøre språkvask på siden du allerede har, foreslå SEO-vennlige endringer, oppdatere meta-beskrivelser og slug, publisere nytt innhold eller lignende. Hvorfor bruke tid på å klø deg i hodet og prøve å finne ut hvordan du navigerer deg rundt i det digitale nettuniverset, når du kan spørre om hjelp?

Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page