top of page

Personvernerklæring for Sekretær.no

1. BEHANDLINGSANSVARLIG

Monique Feilberg Jacobsen er på vegne av Sekretær.no behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, postadresse, postnummer/sted, telefon/mobiltelefonnummer, e-postadresse og kjøpshistorikk.

3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

4. GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN

Informasjon om navn, postadresse, postnummer/sted, telefon/mobiltelefonnummer, e-postadresse og kjøpshistorikk benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

5. ANALYSE

Vi benytter Google Analytics, via Google Tag Manager, for innsikt i adferden på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics er satt opp med anonymisering av IP-adresse slik at den ikke skal kunne knyttes til enkeltpersoner. Bruk av remarketing skjer ikke på individ-nivå og det skal ikke være mulig å identifisere enkeltpersoner.

Sekretær.no oppbevarer via Google Analytics data i 26 måneder. Oppbevaringsperioden gjelder for data på bruker- og hendelsesnivå som er knyttet til informasjonskapsler og annonseringsidentifikatorer. Når data når slutten av oppbevaringsperioden, slettes de automatisk på månedlig basis.

Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du kan lese mer om Google sin privacy policy her.

Sekretær.no er tilstede på en rekke kanaler som Facebook, Instagram, X (Twitter), YouTube og LinkedIn. Med mindre annet er opplyst samler ikke vi inn opplysninger for lagring. De ulike plattformene har egen informasjon om hva de samler inn som du kan lese om for YouTube Privacy PolicyFacebook Privacy Policy,  LinkedIn Privacy Policy og Instagram Privacy Policy.

6. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi lagrer de personopplysningene du har angitt på våre nettsider. Vi benytter Wix.com som vår plattform, og informasjon du oppgir på vår nettside kan lagres i deres databaser. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden vår en bedre kundeopplevelse og service. Dette innebærer at vi lagrer informasjonen du skriver inn på kontaktskjemaet vårt slik at vi kan kontakte deg. Vi deler ikke denne informasjonen med en tredjepart og vi benytter den ikke for markedsføringshensikter. Vi kan også benytte informasjonskapsler for analytiske formål for å vurdere trafikken på nettsiden vår. Loven krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Vi benytter følgende informasjonskapsler:

 

XSRF-TOKEN

Sikkerhet

Varighet: en økt

 

hs

Sikkerhet

Varighet: en økt

 

svSession

Innloggingsinformasjon

Varighet: 2 år

 

SSR-caching

Indikerer hvordan besøket på siden ble utført

Varighet: 1 minutt

 

bSession

Måler effektiviteten til systemet

Varighet: 30 minutter

 

consent-policy

Brukes for å huske bekreftet samtykke

 

Varighet: 12 måneder

 

7. UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. For mer informasjon om hvilke samarbeidspartnere som eventuelt kan få innsyn i dine personopplysninger, kan du kontakte oss.

8. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister. Kundeopplysninger og opplysninger om kontaktperson hos virksomhetskunder blir lagret så lenge kundeforholdet varer, og i inntil 10 år etter at kundeforholdet er avsluttet.

9. RETTIGHETER FOR DEN REGISTRERTE

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

10. PERSONVERNOMBUD

Vi er ifølge loven ikke pålagt å ha eget personvernombud.

11. INFORMASJONSSIKKERHET

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

KONTAKTINFORMASJON

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresse:

info(at)sekretaer.no

Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page