top of page

Research / informasjonssøk

Velkommen til Sekretær.no – din rekrutteringspartner med on-demand research.

Er du lei av å bruke unødvendig mye tid på å gjennomgå CV-er, søke etter potensielle kandidater og koordinere møter? I den travle verdenen innen rekruttering er tiden dyrebar, og hvert minutt teller. Her kommer vi inn i bildet.

 

Hos Sekretær.no har vi spesialisert oss på on-demand researchtjenester som kan tilpasses behovene til rekrutterere og headhuntere. Vårt mål er å effektivisere rekrutteringsprosessen din, spare deg tid og hjelpe deg med å finne de beste kandidatene raskere.

 

Våre tjenester:

 1. Kartlegging av kandidater
  Vi forstår at det kan føles som å lete etter nålen i høystakken når du søker etter riktig talent. Våre erfarne researchere vil nøye kartlegge landskapet av potensielle kandidater som samsvarer med dine spesifikke jobbkrav.

 2. Analyse av profiler
  Vi går dypere enn bare overflaten. Vårt team gransker nøye kandidatenes profiler, vurderer deres kvalifikasjoner, erfaring og egnethet for din virksomhet.

 3. Kandidatlister
  Si farvel til å stadig bla og administrere omfattende regneark. Vi lager oversiktlige lister over kandidater som enkelt kan deles med ditt team, slik at du sparer verdifull tid.

 4. Koordinering av møter
  Våre tjenester inkluderer også organisering av intervjuer og møter, noe som betyr at du slipper administrasjonshodepinen. Vi tar hånd om å koordinere tidsplaner, sende ut invitasjoner og sørge for en sømløs rekrutteringsprosess.

 

Hvorfor velge Sekretær.no?

 • Erfaring på tvers av bransjer
  Vi har samarbeidet med en rekke selskaper i ulike sektorer og på forskjellige erfaringsnivåer. Vår grundige kjennskap til bransjen sørger for at vi snakker samme språk som deg og forstår dine unike utfordringer innen rekruttering.

 • Tilpassede løsninger
  Ingen rekrutteringsprosesser er like, og det forstår vi. Våre tjenester kan skreddersys nøyaktig etter dine behov, slik at du får skreddersydd støtte.

 • Tids- og kostnadseffektivitet
  Vi sparer deg tid som du kan investere i andre strategiske aspekter av rekrutteringsarbeidet ditt. Ved å outsource tidkrevende oppgaver til oss, kan du redusere driftskostnadene og øke den generelle effektiviteten.

 • Kvalitetssikring
  Vi forplikter oss til å levere resultater av høy kvalitet. Vårt team av dyktige researchere og analytikere er dedikert til å gi deg nøyaktig, oppdatert og relevant informasjon om kandidatene.

 

Ikke la kjedelige og tidkrevende oppgaver bremse rekrutteringsprosessen. Samarbeid med Sekretær.no for å effektivisere din ansettelsesprosess, forenkle arbeidsflyten din og fokusere på det du er best på – å koble de mest kvalifiserte kandidatene med de rette mulighetene.

 

Kom i gang i dag

Er du klar til å oppleve fordelene av våre on-demand researchtjenester? Kontakt oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov og finn ut hvordan vi kan forbedre din rekrutteringsstrategi. Hos Sekretær.no er vi her for å være din rekrutteringspartner med on-demand research, dedikert til din suksess.

Send oss en melding og finn ut mer!

Takk for din melding til Sekretær.no! Vi setter pris på at du tar kontakt med oss, og meldingen din vil blir besvart så snart som mulig. Mvh, Teamet hos Sekretær.no

Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page