top of page
  • Forfatterens bildeSekretær.no

Virtuell assistent – din nye salgsstøtte!


Uavhengig av bedriftens størrelse og bransje, har du mest sannsynlig et produkt eller en tjeneste som du er avhengig av å selge. Vi blir ofte spurt om hvordan vi kan bidra til økt salg og omsetning, så her kommer en oversikt over tjenester vi tilbyr som både får salgsprosessen i gang, og styrker det eksisterende salget. 

1. Konkurrentanalyse: 

Det er viktig å få en oversikt over hva konkurrentene deres gjør. Jo mer du vet om konkurrentene, desto enklere blir det å posisjonere seg i markedet. Vi kan bygge rapportere som inkluderer tjenestespektre / produktportefølje, omsetning, antall ansatte, geografiske dekningsområder og andre parametere som kan være viktige i forbindelse med utforming av strategi. 

2. Detaljerte bedrifts- og kundelister:

Med en definert målgruppe, kan vi bygge oppdaterte lister over bedrifter og kontaktpersoner. Vi kan bruke en rekke begrensningskriterier som gjør at listene er skreddersydd etter ønsket målgruppe (følgende liste er ikke uttømmende):

  • Antall ansatte

  • Industri / bransje

  • Beliggenhet

  • Omsetning

  • Funksjon i selskapet

  • Antall år i selskapet

  • Stillingstittel

Fordelen med å bruke Sekretær.no til å bygge ferske lister fremfor å kjøpe eksisterende kundelister er at informasjonen vi leverer vil være helt oppdatert og skreddersydd etter din bedrifts behov. 

3. Møtebooking:

Hvis du er avhengig av å kommunisere direkte med kunden, enten gjennom fysiske møter eller via telefon eller video, er møtebooking et nødvendig onde som krever tid og oppfølging. Vi håndterer denne oppgaven på vegne av en rekke kunder slik at de kan fokusere på selve salget. Vi setter oss inn i bedriftens produkt eller tjeneste, og representerer bedriften når vi tar kontakt med eksisterende og potensielle kunder. I de tilfellene der oppdragsgiver velger å dele sine kalendere med oss, legger vi bekreftede møter inn der.

Hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan styrke din bedrifts salg, kan du ta kontakt med oss på info@sekretaer.no eller (+47) 993 05 234 for en helt uforpliktende prat. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

12 visninger0 kommentarer

Comments


Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page