top of page
  • Forfatterens bildeSekretær.no

Jo, du kan også ha en Executive Assistant


For et år siden deltok jeg på et nettverksmøte for entreprenører og gründere, der jeg kom i snakk med en som nylig hadde startet sitt eget bedriftsrådgivningsselskap. Vi snakket om fordeler og ulemper ved å drive eget firma, og en av hans store frustrasjoner var den administrative belastningen. Han regnet at han brukte et sted mellom 25-50% av tiden på arbeid som han enten ikke var interessert i eller ikke hadde kompetanse til å utføre.

"Hvorfor skaffer du deg ikke en executive assistant" spurte jeg.

"Det skulle jeg gjerne hatt" sa han, men fortalte så at han verken hadde råd til det, eller nok oppgaver til å holde en assistent beskjeftiget. I hans øyne kunne man enten ansette en executive assistant på heltid, og betale i dyre dommer for det, eller ikke ha en assistent i det hele tatt.

"Men hva om du ikke behøvde å ansette noen da?" spurte jeg. "Hva om kunne hatt en executive assistant som dukket opp kun når du trengte det, og forsvant når jobben var gjort? Og tenk om denne personen ikke var en ansatt, men en tjenesteleverandør som du kun betalte for når du brukte den?" Plutselig innså han at også han kunne ha en personlig assistent uten at han måtte selge seg fra gård og grunn.

En virtuell assistent kan være din On Demand Executive Assistent.


I dag jobber jeg som hans Executive Assistent og håndterer en rekke oppgaver han ikke ønsker å fokusere på: reiseplanleggeing, møtekoordinering og andre forefallende oppgaver. Enkelte måneder har jeg jobbet i nesten 50 timer, andre måneder bare 1-2 timer. Han har full fleksibilitet til å benytte seg av våre tjenester når og hvor lenge han vil.

En Executive assistant er ikke lenger forbeholdt toppledere i store selskap. Hvis du har et varierende behov for bistand og ikke ønsker eller har mulighet til å ansette en assistent på heltid, er Sekretær.no den perfekte løsningen for deg.

info@sekretaer.no

(+47) 993 05 234

85 visninger0 kommentarer

Comments


Logo til Sekretær.no - Virtuell assistent
bottom of page